Participació a congressos i jornades. Any 2006
ARENAS, Carme i BORDONS, Glòria
[ taller ] “Viu la poesia, un web poètic per aprendre poesia i aprendre també altres coses”, XII Tallers de Llengua i Literatura Catalanes a l’Ensenyament Secundari, Barcelona, 10 i 11 de febrer de 2006.
BORDONS, Glòria
[ taula rodona ] “La literatura catalana al batxillerat i a la universitat”, II Seminari sobre patrimoni literari i territori, celebrat a Sitges, 27 al 28 d'octubre de 2006.
BORDONS, Glòria
[ ponència ] “Joan Brossa i la poesia experimental catalana”, Col·loqui sobre poesia experimental efectuat en el marc de l'exposició 'Joan Brossa, desde Barcelona ao Novo Mundo' - FCSH/Universidade Nova de Lisboa, Portugal, 6 de novembre de 2006.
BORDONS, Glòria
[ taller ] "Hacer poesía junto a Brossa" al Centro Cultual Parque España de Rosario (Argentina), 7 i 8 de juliol de 2006.
BORDONS, Glòria (coordinació)
[ taller ] "Taller de poesía experimental. Un puente entre Cataluña y Sudamérica", impartit per Glòria Bordons, Juan Carlos Romero, Halima Tahan i Sergio González Valenzuela, celebrat a Buenos Aires (Argentina) de l'11 al 14 de setembre de 2006.
BORDONS, Glòria i COSTA, Elisabet
[ taller ] "Viulapoesia.com, un web per treballar la poesia a l'aula", XX Jornades internacionals per a professors de català, organitzades per l'Institut Ramon Llull i celebrades a Barcelona del 25 al 27 de juliol de 2006.
BORDONS, Glòria; COSTA, Elisabet i FERRER, Júlia
[ taller ] “Comprendre la poésie, comprendre les autres", LIEN 2006, organitzat pels Grups d'Educació Nova de França, Bèlgica, Suïssa, Luxermburg, Rússia, etc. a Ivry sur Seine (França) del 8 al 13 de juliol de 2006.
BORDONS, Glòria; COSTA, Lis i ARENAS, Carme
[ comunicació ] “La traducció com a vehicle per al coneixement poètic i lingüístic”, XIVè. Col·loqui de l'Associació de Llengua i Literatura catalanes, celebrat a Budapest del 4 al 8 de setembre de 2006.
XIVè. Col·loqui de l'Associació de Llengua i Literatura catalanes Comunicació
BORDONS, Glòria; COSTA, Lis i RINS, Sílvia
[ comunicació ] “El uso de las tecnologías de la información y la comunicación para el desarrollo del gusto poético”, IX Congreso Internacional de la Sociedad Española de Didàctica de la Lengua y la Literatura, celebrat a Alacant del 29 de novembre a l’1 de desembre de 2006.
Comunicació “El uso de las tecnologías de la información y la comunicación para el desarrollo del gusto poético”, Glòria Bordons, Lis Costa i Sílvia Rins
COSTA, Lis
[ ponència ] “Viu la poesia, viu la ciència”, Sant Jordi 2006 a la Facultat de Física - LA POESIA DEL TOT. Sala de Graus "Eduard Fontseré", Facultat de Física de la Universitat de Barcelona, Barcelona, 20 d'abril de 2006.
COSTA, Lis
[ ponència ] “Poesia en viu a Barcelona (1975-2005)”, Col·loqui sobre poesia experimental efectuat en el marc de l'exposició 'Joan Brossa, desde Barcelona ao Novo Mundo' - FCSH/Universidade Nova de Lisboa, Portugal, 6 de novembre de 2006.
COSTA, Lis
[ ponència ] “Viure la poesia cibernèticament”, CyberPoem 3.1 Mostra de Poètiques Digitals. Barcelona, 11 de novembre de 2006.
COSTA, Lis
[ conferència ] "Videopoesia catalana 1987-2000", Tardor literària - Cicle Oniris, al Museu d'Art Modern de Tarragona, 27 d'octubre de 2006.
ERNEST, Pauline
[ comunicació ] “Poetry in the Language classroom”, Distance Education Centre / Facultat de Filologia anglesa, Universitat de Hyderabad, India, agost de 2006.
ERNEST, Pauline
[ taller ] "Using poetry in the language classroom", Sessió de formació de professorat de l'Escola oficial d’idiomes (EOI), Barcelona, setembre de 2006.
ERNEST, Pauline
[ taller ] "Imagine... L’anglès a través de la poesia / La poesia a través de l’Anglès", Seminaris/tallers per estudiants: ESO, Batxillerat, al Centre Cultural de la Fundació ‘La Caixa’, Granollers i Vic, desembre 2005 - juny de 2006.
MONFORT, Carles
[ taller ] "Viu la poesia", 10a. Escola d'Estiu a la Franja, celebrada a Fraga el 4 i 5 de setembre de 2006.
=
=
=
=

=
=
=
=
web design ktonycia