Participació a congressos i jornades. Any 2007
AUDÍ, Marc
[ comunicació ] "Joan Brossa 1970: presentació i context dels Poemes habitables", Seminari Poètiques de ruptura. Teoria i pràctica del textualisme, organitzat per l'Àrea de Teoria de la Literatura i Literatura Comparada i pel grup Literatura Contemporània: estudis teòrics i comparatius sobre la textualitat i celebrat a Palma de Mallorca els dies 13 i 14 de desembre de 2007.
AUDÍ, Marc: ''Joan Brossa 1970: presentació i context dels Poemes habitables'', dins: Muntaner, M.; Picornell, M.; Pons, M.; Reynés, J.A. (ed.) Poètiques de ruptura. Mallorca: Lleonard Muntaner Editor, 2008, p. 319-333.
COSTA, Lis
[ ponència ] “Videociberpoesia”, Seminari Poètiques de ruptura. Teoria i pràctica del textualisme, organitzat per l'Àrea de Teoria de la Literatura i Literatura Comparada i pel grup Literatura Contemporània: estudis teòrics i comparatius sobre la textualitat i celebrat a Palma de Mallorca els dies 13 i 14 de desembre de 2007.
BORDONS, Glòria; COSTA, Lis i AUDÍ, Marc
[ comunicació ] "Poesia experimental, poesia fronterera: concepte, característiques i recepció", congrés Discurso de fronteras - fronteras del discruso: literatura, pensamiento y cultura en el ámbito ibérico e iberoamericano , organitzat pel Departamento de Literatura Española e Iberoamericana IFR de la UAM de Poznan i l'Instituto Cervantes de Varsovia i celebrat a la Universitat Adam Mickiewicz de Poznan (Polònia) del 22 al 24 de novembre de 2007.
Comunicació “Poesia experimental, poesia fronterera: concepte, característiques i recepció”, Glòria Bordons, Lis Costa i Marc Audí
BORDONS, Glòria i COSTA, Lis
[ taller ] “Poesía experimental”, 1as. Jornadas Internacionales: La dimensión educativa de los museos de arte y centros culturales, celebrades al Centro Cultural Recoleta de Buenos Aires, Argentina, del 27 al 29 de juny de 2007.
visita el web
BORDONS Glòria; COSTA Lis i MANUEL Joan
[ comunicació ] "Viu la poesia, un web per canviar actituds envers el gènere poètic", I Jornades Recerca sobre l'Educació Lingüística i Literària en Entorns Plurilingües, celebrades a Barcelona el 18 i 19 de gener de 2007.
Comunicació
BORDONS, Glòria
[ taula rodona ] "La lingüística y la enseñanza de la lengua: experiencias en contextos diversos", XXVI Encuentro Nacional de Docentes e Investigadores de la Lingüística, celebrat a Maracay, Venezuela del 21 al 25 de maig de 2007.
BORDONS, Glòria
[ ponència ] "La poesia: un gènere motivador per treballar la llengua i els valors a primària en centres amb aules d'acollida", VI Jornades de l'Institut Europeu de Programes d'Immersió celebrades a Palma de Mallorca els dies 6 i 7 de setembre de 2007.
Ponència “La poesia: un gènere motivador per treballar la llengua i els valors a primària en centres amb aules d'acollida”, Glòria Bordons
BORDONS, Glòria
[ conferència ] "La poesia experimental de Joan Brossa", VI(r)US, Antologia de poesia visual dels Països Catalans, organitzat per l'Associació Cultural Pont del Petroli, i celebrat a l'Espai Betúlia de Badalona el 30 de novembre de 2007.
BORDONS, Glòria
[ taller ] “Taller de Poesía Experimental”, a Artium (Centro-Museo de Arte Contemporáneo de Álava), del 19 al 21 d’abril de 2007.
BORDONS, Glòria
[ xerrada ] "Viu la poesia a Primària" per a la Xarxa de biblioteques escolars dels CEIPS de Rubí, 15 de febrer de 2007.
BORDONS, Glòria
[ curs ] "Secuencias didácticas para aprender lengua y literatura a partir de poemas contemporáneos" al CAP de Pamplona, 5 i 6 de febrer de 2007.
BORDONS, Glòria i COSTA, Lis
[ ponència ] "Les poètiques de l'antipoeta", Seminari " Poètiques de ruptura. Teoria i pràctica del textualisme ", organitzat per l'Àrea de Teoria de la Literatura i Literatura Comparada i pel grup Literatura Contemporània: estudis teòrics i comparatius sobre la textualitat i celebrat a Palma de Mallorca els dies 13 i 14 de desembre de 2007.
Ponència “Les poètiques de l'antipoeta”, Glòria Bordons i Lis Costa
BORDONS, Glòria i COSTA, Lis
[ taller ] Workshop “Mundo Brossa”, Espacio TBK de Buenos Aires, 30 de juny de 2007.
BORDONS, Glòria i COSTA, Lis
[ taller ] “Relaciones entre arte y literatura a partir de webs educativos”, 1as. Jornadas Internacionales: La dimensión educativa de los museos de arte y centros culturales, celebrades al Centro Cultural Recoleta de Buenos Aires, Argentina, del 27 al 29 de juny de 2007.
visita el web
BORDONS, Glòria i COSTA, Lis
[ presentació ] Presentació del web “Viu la poesia”, amb la presència d’Accidents Polipoètics i Josep Ramon Roig, dins el cicle De pensament, paraula i obra, celebrat a la Biblioteca Mercè Rodoreda de Barcelona, 14 de juny de 2007.
=
=
=
=

=
=
=
=
web design ktonycia