Participació a congressos i jornades. Any 2009
COSTA, Lis
[ comunicaciˇ ] "Poesia i Arts audiovisuals". X Col·loqui Internacional de Llengua i Literatura Catalanes, AILLC, Universitat de Lleida, del 7 a l'11 de setembre de 2009.
Associaciˇ Internacional de Llengua i LIteratura Catalanes
AUD═, Marc i BORDONS, Gl˛ria
[ comunicaciˇ ] "Entre la poesia i l'art: intertextualitats i poesia visual", X Col·loqui Internacional de Llengua i Literatura Catalanes, AILLC, Universitat de Lleida, del 7 a l'11 de setembre de 2009.
Associaciˇ Internacional de Llengua i Literatura Catalanes Entre la poesia i l'art: intertextualitats i poesia visual
BORDONS, Gl˛ria
[ conferŔncia ] "Brossa: motor de arte total", Congreso "La Universidad Desconocida", Universidad Diego Portales, Santiago de Chile, 21 d'agost de 2009.
visita el web
BORDONS, Gl˛ria i COSTA, Lis
[ taula rodona ] "Diálogo de pedagogía multidisciplinaria", Congreso "La Universidad Desconocida", Universidad Diego Portales, Santiago de Chile, del 18 al 21 d'agost de 2009.
La Universidad Desconocida
COSTA, Lis
[ taula rodona ] "Diálogo sobre video y poesía", Congreso "La Universidad Desconocida", Universidad Diego Portales, Santiago de Chile, del 18 al 21 d'agost de 2009.
visita el web
COSTA, Lis
[ participaciˇ activa ] 3e Rencontres Internationales d'Éducation Nouvelle, organitzats pel LIEN (Lien International d'Éducation Nouvelle), Ciney (Bèlgica), del 16 al 19 de juliol de 2009.
Lien International d'╔ducation Nouvelle
AUD═, Marc i BORDONS, Gl˛ria
[ comunicaciˇ ] "Els entra-i-surts del poeta. Roda de llibres (1969-1975) de Joan Brossa", Congrés Transformacions: literatura i canvi sociocultural dels anys setanta ençà, Universitat de les Illes Balears, Palma de Mallorca de l'1 al 3 de juliol de 2009.
CongrÚs Transformacions Els entra-i-surts del poeta. Roda de llibres (1969-1975) de Joan Brossa
AUD═, Marc, BORDONS, Gl˛ria i COSTA, Lis
[ comunicaciˇ ] "Poesia experimental a Catalunya i a Espanya", Col·loqui Internacional "Les Relacions entre les Literatures Ibèriques", Universitat Pompeu Fabra, Barcelona del 18 al 20 de juny de 2009.
ColĚloqui Relibe Poesia experimental a Catalunya i a Espanya (1940-1975)
BORDONS, Gl˛ria i COSTA, Lis
[ taller ] "Creació poètica en diverses llengües", Jornada sobre Llengua i Creativitat, organitzada per Linguamón - Casa de les Llengües i el Centre d'Innovació i Recerca Educativa en Llengües (CIREL) del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya, amb motiu de l'Any Europeu de la Creativitat i la Innovació, 6 de juny de 2009.
visita el web
BORDONS, Gl˛ria i COSTA, Lis
[ jurat ] VI Jocs Florals de la Xarxa de Salut Mental. Membres del jurat en la secció de poesia visual. Auditori Col·legi Major Sant Jordi. Barcelona, 27 de maig de 2009.
BORDONS, Gl˛ria
[ taller ] "De la poesia visual als objectes poètics", dins del Taller de poesia. Tast de recursos i tècniques per a aprenents de poeta, organitzat per l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès i el grup Poció dins de la Setmana de Poesia de Barcelona del 21 al 27 de maig de 2009.
COSTA, Lis
[ taller ] "De la poesia oral a la poesia sonora", dins del Taller de poesia. Tast de recursos i tècniques per a aprenents de poeta, organitzat per l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès i el grup Poció dins de la Setmana de Poesia de Barcelona del 21 al 27 de maig de 2009.
BORDONS, Gl˛ria
[ ponŔncia ] 
"Desenvolupar el gust per la poesia mitjançant un web poètic", Literatura: Jornades de literatura a Secundària organitzades pel Centre de Professorat de Mallorca i la Universitat de les Illes Balears, a l'Espai A CaixaForum de Palma, 7 de març de 2009.
 
visita el web
BORDONS, Gl˛ria
[ curs ] "La poesia a Primària i Secundària: una forma d'animar a llegir", Curs de Formació al CEP de Palma de Mallorca, 17 i 18 de febrer de 2009.
CHANIVET, Montse
[ comunicaciˇ ] "La ampliación de los horizontes culturales de los alumnos de secundaria a través de la poesía contemporánea", I Simposi d'Innovació Educativa, celebrat al Cosmocaixa de Barcelona, 30 i 31 de gener de 2009. 
BORDONS, Gl˛ria
[ taller ] "Com treballar la poesia", Sessions de formació al professorat de Primària i Secundària, CRP de Sant Andreu de Barcelona, 13 i 20 de gener de 2009.
=
=
=
=

=
=
=
=
web design ktonycia