Publicacions. Any 2010
AUD═, Marc; BORDONS, Gl˛ria i COSTA, Lis

"Poesia experimental a Catalunya i a Espanya (1940-1975)", dins: Lafarga, F., Pegenaute, L. i Gallén, E. (eds.) Interacciones entre las literaturas ibéricas. Bern: Peter Lang, 2010, p. 73-88.  

Poesia experimental a Catalunya i a Espanya (1940-1975)
BORDONS, Gl˛ria (coord.)
Manual de Gestió del Patrimoni Literari de l'Alt Pirineu i Aran. Farrera i Tremp: Centre d'Art i Natura i Garsineu Edicions, 2010.
Curs de gestiˇ del patrimoni literari a Farrera del Pallars
AUD═, Marc; BORDONS, Gl˛ria

"Entre la poesia i l'art: intertextualitats i poesia visual", dins: Creus, I., Puig, M. i Veny, J. R. Actes del Quinzè Col·loqui Internacional de Llengua i Literatura Catalanes. Universitat de Lleida 7-11 setembre 2009. Barcelona: Publicacions de l'Abadia de Montserrat, 2010, p. 331-342.

Entre la poesia i l'art: intertextualitats i poesia visual
BORDONS, Gl˛ria i F. BUĐUEL, Anna
"Una experiència poètica a les aules de primària", dins: Institut de Ciències de l'Educació Josep Pallach (Ed.). Multilingüisme i pràctica educativa. VI Simposi: llengua, educació i immigració. Universitat de Girona, 2010, p. 155-162.
Una experiŔncia poŔtica a les aules de PrimÓria
COSTA, Lis; JORDANA, Josep M. (editors)
FLUX festival de vídeo d'autor (Catàleg. Inclou dvd)
FLUX 2010
AUD═, Marc; BORDONS, Gl˛ria
"Els entra-i-surts del poeta. Roda de llibres (1969-1975) de Joan Brossa o la recerca d'un nou llenguatge entre la imatge i la paraula", dins: Muntaner, Maria; Picornell, Mercè; Pons, Margalida i Reynés, Josep Antoni (ed.) Transformacions: llenguatges teòrics i relacions interartístiques (1975-2000). Barcelona, Palma de Mallorca: Publicacions de l'Abadia de Montserrat, Edicions UIB i Institut d'Estudis Baleàrics (Biblioteca Miquel dels Sants Oliver 36), p. 77- 102.  
Article
BORDONS, Gl˛ria (ed.); COSTA, Lis (coord. ediciˇ Dvd)
Actes del Seminari Poesia contemporània, tecnologies i educació. Barcelona: Publicacions i Edicions Universitat de Barcelona, 2010.
Seminari Poesia contemporÓnia, tecnologies i educaciˇ
BORDONS, Gl˛ria
"Criteris per al desenvolupament de la didàctica dels productes literarioculturals", dins: Bordons, G. (coord.) Manual de Gestió del Patrimoni Literari de l'Alt Pirineu i Aran. Farrera i Tremp: Centre d'Art i Natura i Garsineu Edicions, 2010, p. 60-64.
Curs de gestiˇ del patrimoni literari a Farrera del Pallars Criteris per al desenvolupament de la didÓctica dels productes literarioculturals
CID, Josep-SebastiÓ
"Literatura, territori i educació. Una experiència a l'ensenyament secundari a les Terres de l'Ebre", dins: Bordons, G. (coord.) Manual de Gestió del Patrimoni Literari de l'Alt Pirineu i Aran. Farrera i Tremp: Centre d'Art i Natura i Garsineu Edicions, 2010, p. 52-59.
Literatura, territori i educaciˇ
ARTIGUES, Antoni
"Muntatge poètic a partir de www.viulapoesia.com", Articles de didàctica de la Llengua i la Literatura. Barcelona: Graó, 2010, núm 51, p.98-111.
Muntatge poŔtic a partir de www.viulapoesia.com Muntatge poŔtic a partir de www.viulapoesia.com
AUD═, Marc

“Passejades i tancament a Mirall trencat de Mercè Rodoreda: entre realisme i simbolisme”. Le temps historique et les espaces urbains de l’œuvre de Mercè Rodoreda. Boyer, D. (dir.). París: Université Paris-Sorbonne, Catalonia, n° 4. 

Catalonia n░4
COSTA, Lis
"Poesia cinètica", dins: Xavier Barceló Pinya (editor). Literatura sense papers. Escriptures, art i entorn digital. Palma: Edicions UIB, 2010. Col·lecció TECSED 1, p. 51 a 62.
AUD═, Marc
"Les imatges que parlen català a la poesia visual de Joan Brossa", dins Representacions de la identitat catalana en el món de les avantguardes. Revista Catalonia. París (França): Université Paris-Sorbonne, 2010, núm. 3.
Catalonia 3
BORDONS, Gl˛ria
"Marques de cultura catalana en l'obra literària de Joan Brossa", dins Representacions de la identitat catalana en el món de les avantguardes. Revista Catalonia. París: Université Paris-Sorbonne, 2010, núm. 3.
Catalonia 3
BORDONS, Gl˛ria

BROSSA, Joan. Carrer de Joan Ponç. (Edició i estudi introductori de Glòria Bordons). Barcelona: Edicions Poncianes, 2010.

edicionsponcianes.cat
COSTA, Lis
"L'oralitat com a experimentació en la poesia catalana de finals del segle XX", dins Representacions de la identitat catalana en el món de les avantguardes. Revista Catalonia. París: Université Paris-Sorbonne, 2010, núm. 3.
Catalonia 3
=
=
=
=

=
=
=
=
web design ktonycia