Carme Domènech

Docència
Ha impartit docència a l'Educació Secundària en les assignatures de Llengua i Literatura Catalana i la de Disseny i Redacció de Premsa (1984-2012).
 

Ha estat Assessora Tècnic-Pedagògica en Mitjans Audio-Visuals al Centre de Professors de Torrent i també Assessora Tècnic-Pedagògica en Llengua de Secundària al Centre de Professors de València.

Actualment està jubilada.

Poesia
La seva línia d'investigació principal és la didàctica de la literatura. 
Ha impartit cursos, ha participat en nombrosos congressos, ha publicat diversos articles i material divers de suport didàctic per la literatura catalana. És membre del grup
5 de 9 dedicat a la didàctica de la llengua i la literatura catalanes.
La imatge ocupa un lloc important en la seva praxi, amb les funcions més diverses: informativa, il·lustrativa, estètica... 
També s'interessa per aspectes sonors de la poesia recitada o cantada, i en són bona prova els recitals que ha promogut amb alumnes.

Recerca
Grau de Doctor per la Universitat de Barcelona amb la tesi “El gènere poètic en el marc de l’ensenyament obligatori de la llengua i la literatura catalana” dirigit al Departament de Didàctica de la Llengua i de la Literatura. Universitat de Barcelona.

 

 

correu electrònic
=
=
=
=

=
=
=
=
web design ktonycia