Vero Tejeiro

Llicenciada en Arts (Universitat de Buenos Aires) Diploma d'Honor.  Actualment cursa seminaris de la "Maestría en Análisis del Discurso" (UBA). Des de l'any 2000 participa en diferents àmbits que tenen en comú la reflexió sobre poètiques experimentals.

Docència
Ha treballat com a docent a la UBA i al IUNA, a més d'elaborar i desenvolupar projectes educatius per a escoles, centres culturals, la Fundación El libro, el Fondo de Cultura Económica, etc.

Programes educatius
De 2005 a 2006  va elaborar i desenvolupar, juntament amb el Departamento de Educación de Fundación Arte Viva  i l' Espacio Fundación Telefónica, el programa educatiu "El ojo de Silicio, arte y tecnología".

Ha treballat  amb l'equip d'educació de la Fundación Arte Viva en el desenvolupament del "Programa de Pensamiento Visual" que es va implementar en 90 escoles (EGB2) i 14 museus d'Argentina juntament amb el Museu d'Art Modern de Nueva York.

Des de 2006 és coordinadora central del programa "Las 4 Estaciones",  implementat en 48 escoles i 3 museus de Mendoza i San Juan, en aliança des de 2007 amb la Colección Patricia Phelps de Cisneros.

Des de 2008 integra el Departamento de Educación de Fundación Proa, codissenyant el pla d'acció, la capacitació dels integrants de l'equip i la proposta educativa per a les mostres Marcel Duchamp: una obra que nos es una obra "de arte", Art in the Audiotorium, Libro de artista, etc. 

Ha participat en cursos i seminaris de disseny, creació i planificació de projectes artístics culturals en el Museo Nacional de Bellas Artes, Secretaría de Cultura del GCBA, ICI i d'altres.

Integra l'equip dels cursos de formació "Nodo Sur de la Red L@titud - Iniciativa para la Compresión y el Desarrollo en América Latina" formada per especialistes en Ensenyament per a la Comprensió i vinculada al "Proyecto Cero" de la Escuela de Graduados en  Educación de la Universidad de Harvard.

Recerca
Ha fet treballs d'investigació a la UBA, al Centro Cultural Ricardo Rojas i al Centro Cultural de la Cooperación. Ha publicadt articles i assajos en diversos mitjans especialitzats. També ha participat en investigació i supervisió de projectes editorials. 


"El arte es necesario porque la realidad no es suficiente". Johan Lorbeer

 

correu electrònic
=
=
=
=

=
=
=
=
web design ktonycia