Juan Carlos Fernández Serrato
Doctor en Filologia Hispànica (Teoria de la Literatura i Literatura Comparada) per la Universidad de Granada (1995)
Professor Associat del Departament de Periodisme I
Universidad de Sevilla, Facultad de Comunicación
Adreça: Av. Américo Vespucio s/n, 41092 Sevilla
Tel .: +34 660 893 729 - cserrato@us.es

Docència
Imparteix docència de Teoria de la Comunicació i de la Informació en el Grau de Periodisme, d'Història de la Comunicació Social en el Grau de Comunicació Audiovisual i Semiòtica de la Representació i l'Espectacle en el Màster d'Arts de l'Espectacle Viu. Ha estat professor de Literatura Espanyola Contemporània i Literatura Comparada a la Universitat de Ginebra i professor visitant a la Universitat Austral de Xile.

Poesia i Literatura
Els seus principals objectes d'investigació són les retòriques de la poesia experimental, la relació entre l'escriptura poètica i el discurs visual, la Generació de 1970 i la relació entre els discursos artístics i la cultura pop d'avantguarda. És autor, entre d'altres treballs sobre les poètiques experimentals, de ¿Cómo se lee un poema visual? Retórica y poética del experimentalismo español (Sevilla, Alfar, 2003).

Jenaro Talens
És especialista en l'obra de Jenaro Talens, a l'obra poètica ha dedicat diversos assaigs com Cantos rodados. Antología poética (1961-2002), de Jenaro Talens (Madrid, Cátedra, 2002) o, com editor, Mi oficio es la extrañeza. Ensayos sobre la poesía de Jenaro Talens (Madrid, Biblioteca Nueva, 2007), El techo es la intemperie. Poesía y poética en Jenaro Talens (Madrid, Visor, 2007).
correu electrònic
=
=
=
=

=
=
=
=
web design ktonycia